برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت مسابقه به این نشانی مراجعه کنید.
جوایز مسابقهی منطقهای برنامهسازی دانشجویی که طی روزهای ۲۹ و ۳۰ آذر ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری برگزار میگردد، به شرح زیر خواهد بود.
بخش اول: مدالهای مسابقه
بخش دوم: جوایز تیمهای برتر
بخش سوم: جایزهی سریعترین حل مسائل
مرحلهی انتخابی مسابقهی بینالمللی برنامهسازی رایان با شرکت بیش از ۲۵ هزار نفر از بهترین برنامهنویسان سراسر دنیا با میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.
در این رقابت بینالمللی برنامهنویسان برتر از ۱۴۰ کشور مختلف دنیا به رقابت پرداختند که در این بین از نظر تعداد شرکتکننده به ترتیب کشورهای هند، بنگلادش، چین، روسیه، مصر، ایران، ویتنام، قزاقستان، آمریکا و ژاپن بیشترین آمار را به خود اختصاص دادند.
در این مسابقه ۱۰ سوال با تکیه بر فرهنگ و تاریخ ایران مطرح شد و برنامهنویسان طی یک رقابت ۳ ساعته به پاسخگویی به سوالات پرداختند. در نهایت بر اساس میانگین امتیازات سه نفر برتر از هر کشور برای کشورهایی که حداقل ۳ شرکتکننده در ۲۰۰ نفر برتر مسابقه داشتند، به ترتیب کشورهای چین، ژاپن، آمریکا، هنگکنگ، روسیه، کانادا، کره جنوبی، ایران، لهستان، تایوان، ویتنام، هند و قزاقستان توانستند رتبههای برتر این مسابقه را از آن خود کنند.
جدول کامل امتیازات مسابقه در این صفحه قابل مشاهده است. همچنین سوالات مسابقه را میتوانید در صفحهی اختصاصی مسابقهی رایان در سایت بینالمللی کدفورسز به این نشانی مشاهده کنید.
مرحلهی نهایی مسابقهی بینالمللی رایان با حضور حدودا ۱۰۰ برنامهنویس برگزیدهی مسابقهی انتخابی به صورت حضوری در بهار سال ۱۴۰۴ به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف در شهر تهران برگزار خواهد شد.
در مسابقهی برنامهسازی دانشگاه سمنان که طی روزهای ۲۳ و ۲۴ آبان برگزار شد، تیم Puzzle از دانشگاه صنعتی شریف موفق شد برندهی جایزهی ویژهی این مسابقه شود.
همچنین تیم a,b,plane از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سهمیهی حضور در مسابقهی بینالمللی برنامهسازی رایان را به عنوان برترین تیم شرکتکننده از دانشگاههای خارج از استان تهران در این مسابقه از آن خود کرد.
بر اساس جدول نهایی امتیازات مسابقهی برنامهسازی دانشگاه سجاد مشهد، تیم Ghadir از دانشگاه صنعتی شریف برندهی جایزهی ویژهی این مسابقه شد.
همچنین تیم faghat trafdaran از دانشگاه حکیم سبزواری موفق شد سهمیهی حضور در مسابقهی بینالمللی برنامهسازی رایان را به عنوان برترین تیم شرکتکننده از دانشگاههای خارج از تهران در این مسابقه به دست آورد.
مرحلهی انتخابی مسابقهی بینالمللی برنامهسازی رایان روز شنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ به صورت آنلاین برگزار میشود. این مسابقه به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری برگزار میشود و شرکت در آن برای تمام مقاطع سنی آزاد است.
برای ثبتنام در مسابقه به این نشانی مراجعه کنید. اطلاعات تکمیلی در وبسایت مسابقه به نشانی rayan.global قابل مشاهده است.
مسابقهی اینترنتی ملی با حضور بیش از ۶۰۰ تیم از ۸۴ دانشگاه مختلف روز چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری برگزار شد.
در این مسابقه بیش از ۹۰۰۰ برنامه به سامانهی داوری ارسال شد و در نهایت ۶۰۷ تیم توانستند حداقل یک سوال مسابقه را حل کنند. نتایج کامل مسابقه در این صفحه قابل مشاهده است.
جدول ردهبندی ۲۴ تیم برتر مسابقهی دانشگاه یزد در زیر آمده است.
بدین ترتیب تیم Single از دانشگاه صنعتی شریف برندهی جایزهی ویژهی این مسابقه شد و تیم خورش ماست از دانشگاه اصفهان موفق شد سهمیهی حضور در مسابقهی بینالمللی برنامهسازی رایان را به عنوان برترین تیم شرکتکننده از دانشگاههای خارج از تهران در این مسابقه از آن خود کند.
نخستین دورهی مسابقات بینالمللی برنامهسازی رایان به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار میشود. نفرات برتر مسابقهی نهایی جوایزی به شرح زیر دریافت خواهند کرد:
مسابقهی انتخابی روز شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ در سایت کدفورسز برگزار میشود. برای آشنایی بیشتر با سوالات مسابقه میتوانید در مسابقهی آزمایشی که از روز سهشنبه ۲۲ آبان در این نشانی برگزار میشود، شرکت کنید.
اطلاعات تکمیلی در وبسایت مسابقه به نشانی rayan.global قابل مشاهده است.
مسابقهی ملی برنامهسازی دانشجویی به عنوان مرحلهی مقدماتی مسابقهی منطقهای روز چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۴ الی ۱۸ به صورت اینترنتی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش ریاست جمهوری برگزار میشود.
این مسابقه به صورت تیمی است و هر تیم شامل حداکثر سه شرکتکننده است. دانشجویانی که با مبانی برنامهسازی آشنا هستند میتوانند با شرکت در این مسابقه علاوه بر تجربهی شرکت در یک رقابت برنامهنویسی آموختههای خود را محک بزنند. به تمام شرکتکنندگانی که حداقل ۳ سوال از ۱۰ سوال مسابقه را پاسخ دهند، گواهی رسمی حضور از سوی مسابقه بینالمللی اعطا خواهد شد.
مهلت ثبتنام در این مسابقه چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ است. اطلاعات بیشتر در خصوص مسابقه و نحوهی ثبتنام در این صفحه آمده است.
برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت مسابقهی دانشگاه سمنان به نشانی semantic.semnan.ac.ir مراجعه کنید.
برای اطلاع از آخرین اخبار مسابقات برنامهسازی دانشگاهی رایان و همچنین اطلاع از زمانبندی و نحوهی ثبتنام این مسابقات میتوانید به یکی از کانالهای اطلاعرسانی زیر بپیوندید:
دومین دورهی آموزشی مسابقات برنامهسازی از روز یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ آغاز میشود. زمانبندی این دورهها به شرح زیر است.
به شرکتکنندگان گواهی حضور در دوره از سوی دانشگاه صنعتی شریف ارائه میشود. برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت دوره به نشانی rayancup.ir/course مراجعه کنید.
به تیمهای برتر هر یک از مسابقات دانشگاهی که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار میشود، جوایزی به شرح زیر از سوی معاونت علمی اهدا خواهد شد: